Livrare si plata

Home  /  Livrare si plata

LIVRARE

Produsele vor fi livrate clientului prin Posta Romana sau printr-o firma de curierat.

TAXE DE LIVRARE:

  • 12 RON – livrare prin Posta Romana, plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii
  • 19 RON – livrare prin curier rapid, plata ramburs in cont colector
  • 8 RON –   plata in avans, prin transfer bancar (on line sau depunere de numerar), livrare prin Posta Romana

Pentru plata prin INTERNET BANKING (TRANSFER BANCAR ON LINE) va rugam sa treceti ID-ul tranzactiei (Order Number) ca referinta de plata. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti un email de confirmare pe adresa shop@jasminefeltart.com, astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.

Daca optati pentru plata prin TRANSFER BANCAR (VIRAMENT) sau DEPUNERE DE NUMERAR in contul nostru deschis la OTP Bank, va rugam sa ne contactati pe email la adresa shop@jasminefeltart.com pentru a va trimite o factura proforma. Va rugam sa treceti ID-ul tranzactiei (Order Number) ca referinta de plata. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru.
Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti un email de confirmare pe adresa shop@jasminefeltart.com, astfel incat comanda dumneavoastra sa fie livrata in cel mai scurt timp.

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei.

TERMEN DE LIVRARE : 1-2 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc si 5-10 zile lucratoare pentru produsele realizate la comanda.

INTRĂ SI DESCOPERĂ CELE MAI NOI PRODUSE ADĂUGATE!
Quick View