Politica de confidentialitate

Home  /  Politica de confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal

Noi, echipa JasmineFeltArt.com, credem intr-un parteneriat bazat pe incredere si protectia datelor dumneavoastra personale este importanta pentru noi. Va asiguram ca reglementarile GDPR, care se aplica incepand cu 25 mai 2018, sunt respectate.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Jasmine FeltArt (www.jasminefeltart.com).

Site-ul Jasmine FeltArt (www.jasminefeltart.com) este administrat de Sinzianu Simona Gabriela PFA, cu sediul in Iasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/1216/2013, CUI 31742344.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Jasmine FeltArt (www.jasminefeltart.com), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Jasmine FeltArt (www.jasminefeltart.com) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii, reduceri;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Jasmine FeltArt (www.jasminefeltart.com).

Operatorul site-ului va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Jasmine FeltArt (www.jasminefeltart.com), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@jasminefeltart.com

 

INTRĂ SI DESCOPERĂ CELE MAI NOI PRODUSE ADĂUGATE!
Quick View