Idei de martisoare traditionale

Home  /  FeltArt Stories  /  Idei de martisoare traditionale

On aprilie 9, 2015, Posted by , In FeltArt Stories, By ,,, , With Comentariile sunt închise pentru Idei de martisoare traditionale

O minunata colectie de martisoare traditionale prezentata de Revista Atelierul. Brosa-martisor, realizata de Jasmine FeltArt, printre ele.

15 IDEI DE MARTISOARE HANDMADE

Sezonul martisorului este in toi, prin urmare v-am pregatit o selectie cu 15 designeri care creeaza martisoare deosebite. Martisoarele handmade sunt la fel de unice precum si stilul designerilor care le creaza, fiind realizate din materiale si prin tehnici diferite, dar au in comun tematicile clasice, specifice martisorului: motivele traditionale romanesti, florile colorate, vestitoarele primaverii, animalutele jucause si vesele. Un alt trend comun este versatilitatea accesoriilor de martisor – acestea sunt special concepute pentru a putea fi purtate tot anul, nu doar in luna martie, ceea ce nu poate decat sa ne bucure!

Alegeti martisoare handmade anul acesta! Nu doar ca veit oferi bucurie, dar  si un accesoriu unic, creat cu migala si drag.

Continuarea aici: http://www.revista-atelierul.ro/2015/02/18/15-idei-de-martisoare-handmade/

Martisoare-traditionale1

Comments are closed.
INTRĂ SI DESCOPERĂ CELE MAI NOI PRODUSE ADĂUGATE!
Quick View